Sony Bravia KD-65AF8BAEP

Ny produkt

65" OLED-TV med riktigt autentisk underhållning och en uppslukande 4K HDR bild

Mer detaljer

beställningsvara

27 990,00 kr inkl.moms

-7 000,00 kr

34 990,00 kr inkl.moms

Mer info

  • OLED ger oöverträffad svärta, kontrast och färg
  • 4K HDR Processor X1 Extreme för total realism
  • Få en helt ny tv-upplevelse med Acoustic Surface™-tekniken
  • Sök efter underhållning med röstfunktioner med Android TV™

OLED-tv

OLED-tv

Bilderna får nytt liv med naturliga färger och djup svärta. Med X1 Extreme™-processorn kontrolleras över åtta miljoner självlysande bildpunkter enskilt och med precision. Med vår OLED-tv får du enastående och oslagbar kontrast.

4K HDR Processor X1™ Extreme: Så verklighetstroget att det känns som att vara där

4K HDR Processor X1™ Extreme: Så verklighetstroget att det känns som att vara där

Vår 4K HDR Processor X1 Extreme™ har kraftfull bildbearbetning i realtid vilket ger superdetaljerade bilder. Bilderna skalas upp till en kvalitet nära 4K HDR.

Acoustic Surface™-teknik

Till skillnad från de flesta andra tv-högtalare kommer ljudet från själva skärmen, vilket får dig att omslutas av en spännande ny underhållningsupplevelse. Två motorer bakom tv:n får skärmen att vibrera, vilket ger upphov till ett oerhört uppslukande ljud. Det här är bild och ljud i perfekt harmoni. 

TRILUMINOS™-skärm: Fler färger och bättre bilder

TRILUMINOS™-skärm: Fler färger och bättre bilder

Intensivt naturliga färger i alla bilder. TRILUMINOS™-skärmen har en bred färgskala och återger alla nyanser naturtroget.

Återupptäck detaljerna med 4K X-Reality™ PRO

Återupptäck detaljerna med 4K X-Reality™ PRO

Med 4K X-Reality PRO skalas bilderna upp till nära 4K-kvalitet för häpnadsväckande skärpa. Bilden blir skarpare och tydligare i realtid, och böckerna och arkitekturen visas med stor detaljrikedom.

Upptäck fantastisk 4K HDR-underhållning

Den här tv:n ger dig en hisnande film- och spelupplevelse i 4K HDR-format. Den stödjer en mängd olika HDR-format, till exempel HDR10, Hybrid Log-Gamma och Dolby Vision™.

Förändra ditt tv-tittande med Dolby Vision™

Förändra ditt tv-tittande med Dolby Vision™

Blås liv i alla scener med detaljerade högdagrar, djupa mörka toner och livfulla färger. Dolby Vision är en HDR-lösning som ger en uppslukande filmupplevelse i hemmet.  

Upplev HDR-gaming med PlayStation®

4K HDR-tv-apparater från Sony är perfekta att använda med spelkonsolerna PlayStation®4 och PlayStation®4 Pro. Låt dig uppslukas av en fantastisk, responsiv spelupplevelse med livfulla strukturer och intensiva, klara färger. Spela dina favoritspel med enastående bildkvalitet.

Utforska nya världar med Android TV™

Utforska nya världar med Android TV™

Din smart-tv blev just ännu smartare. Ta del av favoritinnehållet på din smartphone och surfplatta på en stor och snygg BRAVIA™-skärm. Med Android TV™ med avancerad röststyrning kan du ansluta till och komma åt innehåll som filmer, tv-program och tusentals olika appar, genom att bara prata.

Stilren baksida

Stilren baksida

Du kan enkelt hantera kablarna och dölja dem.

Enkel väggmontering

Den supertunna panelen gör det enkelt att montera tv:n på väggen. 

Maximerat visningsområde

Skärmen omges av en slimmad, fyrsidig och smal ram som maximerar visningsområdet.

Motionflow XR ser till att visningen är jämn

Njut av jämna och skarpa detaljer även i sekvenser med snabba rörelser med Motionflow XR. Den här nyskapande tekniken skapar och infogar extra bildrutor mellan originalbilderna. Först jämförs viktiga visuella faktorer på bilder i följd, och sedan beräknas den bråkdels sekund av action som saknas i sekvensen. På vissa modeller infogas också svart ram runt bilden så att du får en skarp bild med äkta biokänsla.

Motivbaserad HDR-återgivning

Med Object-based HDR remaster analyseras färgerna hos olika motiv på skärmen var för sig och kontrasten justeras utifrån det. Det skiljer sig från de flesta andra tv-apparater där kontrasten bara justeras utifrån en kontrastkurva från svart till vitt. Eftersom motiven återges var för sig kan den här tv:n visa mer verklighetstrogna bilder med större djup och mer struktur.

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Ljuset i en solnedgång har tusentals färger och nyanser. Med Super Bit Mapping 4K HDR syns allihop. Du får en jämn och naturlig 4K-bild utan de färgband som kan uppstå på andra tv-apparater.

Bearbetning med två databaser

Den ena databasen används till att snygga till bilden och minska bruset på skärmen. Den andra skalar upp upplösningen och förbättrar skärpan. De två kraftfulla bildförbättrande databaserna samarbetar och förbättrar bildpunkterna dynamiskt och i realtid. I var och en av databaserna finns det tiotusentals referenser samlade, tack vare vår långa erfarenhet av att skapa innehåll för tv och film.

Minimal oskärpa, bara kristallklara motiv

Även när motivet rör sig snabbt är oskärpan minimal – så att du får otroligt tydliga och jämna bilder. Varje OLED-bildpunkt kan gå från avaktiverad till mycket ljusstark på en bråkdels sekund. 

Enastående bild ur alla synvinklar

Var du än sitter blir bilden ljusstark och skarp. När familjen samlas för att titta på tv tillsammans kan du vara säker på att alla ser lika bra med OLED. 

Det räcker att säga vad du vill titta på med röstsökning

Ägna mindre tid åt att söka, och mer tid åt att titta. Med röstsökning på Android TV™ kan du använda Google-sökningar och hitta innehåll från olika tjänster utan att behöva mata in text. Du kan även få rekommendationer. Om du till exempel frågar efter romantiska komedier visas en lista med lämpliga alternativ.

Chromecast inbyggt: Fungerar smidigt ihop med dina andra enheter

Chromecast inbyggt: Fungerar smidigt ihop med dina andra enheter

BRAVIA™ har Chromecast inbyggt. Det betyder att du enkelt kan casta underhållning från YouTube™ och Netflix från en personlig enhet till BRAVIA™-skärmen. Du kan casta från Android™- och iOS™-enheter och datorer. 

Google Play™: En värld full av innehåll och appar

Google Play™: En värld full av innehåll och appar

Upptäck filmer, tv-program, spel och mycket annat från Google Play™. Ta del av ett enormt och ständigt växande utbud av appar på tv:n på ett helt nytt sätt.

Gjord för att lyssna på: ClearAudio+

Nu kan du lyssna med samma inlevelse och närvaro som du tittar. Med ClearAudio+ finjusterar du ljudet på tv:n för en uppslukande upplevelse där ljudet verkar komma från alla håll. Lyssna på musik, dialog och surroundeffekter med bättre klarhet och separation, oavsett vad du tittar på.

Med DSEE får du detaljrikedomen tillbaka i digital musik

Lågupplösta internetvideor, webb-tv och kraftigt komprimerade ljudfiler låter inte alltid så bra. En hel del information försvinner när digitala ljudfiler komprimeras. Med DSEE-tekniken (Digital Sound Enhancement Engine) återställs förlorade frekvenskomponenter (särskilt höga frekvenser) så att du får ett naturligt ljud med mer rymd.

Clear Phase för mjuka, harmoniska frekvenser

I BRAVIA™ finns en kraftfull datormodell som analyserar och kompenserar för felaktigheter i högtalarnas återgivning. Det sker genom att högtalarfrekvensen samplas med högre precision. Den här informationen skickas tillbaka för att filtrera bort eventuella toppar och dalar i högtalarens återgivning. Det ger ett rent och naturligt ljud med mjuk och jämn återgivning av alla frekvenser.

Biolikt S-Force Front Surround

Lyssna på en uppslukande ljudbild som drar in dig i händelsernas centrum. Surroundtekniken S-Force Front Surround bygger på hjärnans sätt att uppfatta olika ljudkällor och skapar rätt volym, fördröjning och spektrum på ljudvågorna – enbart med vänster och höger högtalarkanaler. Tack vare återskapande av tredimensionella ljudfält kan du lyssna på fylligt HiFi-ljud med ett bredare lyssningsområde.

BLUETOOTH®-anslutning

BLUETOOTH®-anslutning

Anslut BLUETOOTH®-kompatibla enheter till tv:n för lättåtkomlig trådlös underhållning. Parkoppla dina Bluetooth-hörlurar med BRAVIA och se på tv-program och lyssna på musik var du än befinner dig, utan störningsmoment eller avbrott.

Det bästa inom 4K UHD-bildkvalitet

Med våra 4K UHD-tv-apparater får du otrolig bildkvalitet och de är kompatibla med Digital Europe UHD-kraven.

Förvandla tv:n till en digital inspelare: USB-hårddiskinspelning

Förvandla tv:n till en digital inspelare: USB-hårddiskinspelning

Lagra dina favorit-tv-program på en extern USB-hårddisk, och titta när du vill. USB-hårddiskinspelning med en knapptryckning och timerinspelning av digitala sändningar på valfri USB-hårddisk med upp till 2 TB kapacitet. Det är bara att trycka på REC medan du tittar på ett program så startas en inspelning som avslutas automatiskt när programmet tar slut.

 

icoMinus.gif  Mått och vikt

Skärmstorlek (tum, diagonalt uppmätt)

65 tum (64,5 tum)

Skärmstorlek (cm, diagonalt uppmätt)

163,9 cm

Mått för tv utan stativ (B x H x D)

Ca 144,7 x 83,6 x 5,5 cm

Mått för tv med stativ (B x H x D)

Ca 144,7 x 84,1 x 25,5 cm

Mått för tv med golvstativ (B x H x D)

-

Mått på förpackning (B x H x D)

Ca 157,5 x 95,6 x 18,5 cm

Stativbredd

Ca 40,2 cm

VESA®-hålanpassning (B x H)

30,0 x 30,0 cm

Vikt för tv utan stativ

Ca 24,4 kg

Vikt för tv med stativ

Ca 28 kg

Vikt för tv med golvstativ

-

Vikt på paketets kartong (brutto)

Ca 37 kg

icoMinus.gif  Anslutningar

Wi-Fi®-standard

Wi-Fi®-certifierad 802.11a/b/g/n/ac

Ethernet-ingångar

1 (på undersidan)

Stöd för Bluetooth®-profiler

Version 4.1; HID (mus/tangentbordsanslutningar)/HOGP (enhetsanslutningar för låg energiförbrukning)/SPP (Serial Port Profile)/A2DP (stereoljud) /AVRCP (AV-fjärrkontroll)

Anslut via smartphone

Skärmspegling (Miracast™)

Chromecast inbyggt

Video och TV SideView (iOS/Android)

RF-ingång(ar) (mark-/kabelbundet)

1 (på undersidan)

IF-ingång(ar) (satellit)

2 (på undersidan)

Komponentvideoingång(ar) (Y/Pb/Pr)

Nej

Kompositvideoingång(ar)

1 (på sidan)

RS-232C-ingång(ar)

Nej

Totalt antal HDMI-ingångar

4 (1 på sidan, 3 på undersidan)

HDCP

HDCP2.2 (för HDMI 1/2/3/4)

HDMI-CEC

Ja

MHL

Nej

HDMI Audio Return Channel (ARC)

Ja

Digitala ljudutgångar

1 (på undersidan)

Ljud-/hörlursutgång(ar)

1 (på sidan/hybrid med hörlurs- och subwoofer-utgång)

USB-portar

2 (på sidan)/1 (på undersidan)

USB-hårddiskinspelning

Ja

Funktioner för USB-enhetsformat

FAT16/FAT32/exFAT/NTFS

USB-uppspelningskodek

MPEG1:MPEG1/MPEG2PS:MPEG2/MPEG2TS(HDV,AVCHD):MPEG2,AVC/MP4(XAVC S):AVC,MPEG4,HEVC/AVI:Xvid,MotionJpeg/ASF(WMV):VC1/MOV:AVC,MPEG4,MotionJpeg/MKV:Xvid,AVC,MPEG4,VP8.HEVC/WEBM:VP8/3GPP:MPEG4,AVC/MP3/ASF(WMA)/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG

icoMinus.gif  Bild (panel)

Bildskärmstyp

OLED

Bildskärmupplösning (H x V, bildpunkter)

3840 x 2160

VISNINGSVINKEL

-

3D-funktioner

Nej

Bakbelysningstyp

-

Nedtoningstyp för bakbelysning

-

Operativsystem

Android™

Inbyggd lagring (GB)

16 GB

Displayspråk

BULGARISKA / KATALANSKA / TJECKISKA / DANSKA / TYSKA / GREKISKA / ENGELSKA / SPANSKA / ESTNISKA / FINSKA / FRANSKA / HEBREISKA / KROATISKA / UNGERSKA / ITALIENSKA / KAZAKISKA / LITAUISKA / LETTISKA / NEDERLÄNDSKA / NORSKA / POLSKA / PORTUGISISKA / RUMÄNSKA / RYSKA / SLOVAKISKA / SLOVENSKA / SERBISKA / SVENSKA / TURKISKA / UKRAINSKA / BOSNINSKA / MAKEDONSKA

Textinmatningsspråk

BULGARISKA / KATALANSKA / KROATISKA / TJECKISKA / DANSKA / NEDERLÄNDSKA / ENGELSKA / ESTNISKA / FINSKA / FRANSKA / TYSKA / GREKISKA / UNGERSKA / ITALIENSKA / LETTISKA / LITAUISKA / NORSKA / POLSKA / PORTUGISISKA / RUMÄNSKA / RYSKA / SLOVAKISKA / SLOVENSKA / SPANSKA / SVENSKA / TURKISKA / UKRAINSKA / THAILÄNDSKA / VIETNAMESISKA / ARABISKA / PERSISKA / JAPANSKA

Innehållsfält

Ja

Voice Search

(röstsökning) Ja/(inbyggd mikrofon)-

Elektronisk programguide (EPG)

Ja

Webbläsare

Vewd

Appbutik

Ja (Google Play Store)

På-/Av-timer

Ja

Insomningstimer

Ja

Text-TV

Ja

Dubbel bildvisning

Nej

Dold textning (analog/digital)

Analog-

(digital) undertext

icoMinus.gif  Ström- och energisparande

Energinivå 

B

Skärmstorlek (cm, diagonalt uppmätt)

163,9 cm

Skärmstorlek (tum, diagonalt uppmätt)

65 tum (64,5 tum)

Strömförbrukning (under drift)

Klass: 501 W/standard: 186 W

ÅRLIG STRÖMFÖRBRUKNING* 

258 kWh/år

Strömförbrukning (i viloläge)

0,50 W

Strömförbrukning (nätverkets viloläge) – terminaler

3,00 W (Wi-Fi®)/3,00 W (lokalt nätverk)/0,50 W (Bluetooth®)

Högsta luminansförhållande för EU

81 %

Blyförekomst 

Ja

Kvicksilverhalt (mg)

0,0

Strömförbrukning (påslagen) för Energy Star 

-

Strömförbrukning (viloläge) för Energy Star 

-

Följer Energy Star® 

-

Strömförbrukning (volt/frekvens)

50 Hz

220–240 V växelström

Strömsparläge/Av-läge för bakbelysning

Ja

Dynamisk bakbelysningskontroll 

-

Ljussensor

Ja

Antal mottagare (markbunden/kabel)

2 (digital)/1 (analog)

Antal mottagare (Sat)

2

Tv-system (analog)

B/G, D/K, I

Radiokanaltäckning (analog)

45,25–863,25 MHz (varierar beroende på land)

Tv-system (markbunden digital-tv)

DVB-T/T2

Radiokanaltäckning (markbunden digital-tv)

VHF/UHF (varierar beroende på land)

Tv-system (digital kabel-tv)

DVB-C

Radiokanaltäckning (digitalkabel)

VHF/UHF/kabel (varierar beroende på land)

Tv-system (Digital Sat)

DVB-S/S2

Radiokanaltäckning (digital sat)

IF-frekvens 950–2 150 MHz

CI+

Ja

icoMinus.gif  Tillbehör

Valfria tillbehör

Väggfäste (SU-WL450 (begränsad terminalåtkomst)) varierar beroende på land

Energy Class
  • Energiklassificering: B
  • Skärmstorlek (diagonalt uppmätt): 
  • Strömförbrukning (på-läge/standard): Klass: 501 W/standard: 186 W
  • Årlig energiförbrukning: 258 kWh/år
  • Strömförbrukning (i viloläge): 0,50 W
  • Upplösning: 3840 x 2160

30 andra produkter i samma kategori: