Sony Bravia KD-65AF9BAEP

Ny produkt

65" OLED som låt dig uppslukas av Sony´s mest autentiska underhållningsupplevelse hittills.

Mer detaljer

beställningsvara

33 990,00 kr inkl.moms

-11 000,00 kr

44 990,00 kr inkl.moms

Mer info

  • OLED ger oöverträffad svärta, kontrast och färg
  • Pixel Contrast Booster™ optimerar färgerna för otrolig kontrast
  • Bildprocessorn X1™ Ultimate för ojämförlig naturtrogenhet
  • Acoustic Surface Audio+™-teknik ger flerdimensionellt ljud

OLED-tv

OLED-tv

Bilderna får nytt liv med djup svärta och naturliga färger. Bildprocessorn X1™ Ultimate kontrollerar över åtta miljoner självlysande bildpunkter enskilt och med precision. Med vår 4K OLED HDR-tv får du enastående och oslagbar kontrast.

Bildprocessor X1™ Ultimate

Bildprocessor X1™ Ultimate

Bildprocessorn X1™ Ultimate har oöverträffad processorkraft och upptäcker hundratals olika motiv på skärmen. Processorn förstärker ljusstyrkan, detaljerna och färgerna så att allt du ser är klart, ljust och otroligt realistiskt.

Pixel Contrast Booster™: Maximerar OLED-kontrasten hos alla färger 

Pixel Contrast Booster™: Maximerar OLED-kontrasten hos alla färger 

Den här tv:n med hög bildkvalitet är utrustad med bildprocessorn X1™ Ultimate och kombinerar den djupa svärtan och de naturliga färgerna från OLED-skärmen med Pixel Contrast Booster™ för skarpare kontraster i starkt ljus. Allt du tittar på får liv med skarpa detaljer och klara färger.

Acoustic Surface Audio+™-teknik

Acoustic Surface Audio+™-teknik

Precis som i en konsertsal kommer ljudet mot dig från olika riktningar med Acoustic Surface Audio+™. Med tre motorer och två kraftfulla subwoofers får du flerdimensionellt ljud som ger dig en helt ny och uppslukande underhållningsupplevelse. 

Tv-centerhögtalarläge: Häpnadsväckande ljud är i centrum

Tv-centerhögtalarläge: Häpnadsväckande ljud är i centrum

Använd din BRAVIA som en centerhögtalare och hör dialoger, röster och instrument med oslagbar skärpa. Det är bara att ansluta ditt hemmabiosystem för att få en uppslukande bioupplevelse.

TRILUMINOS™-skärm: Fler färger och bättre bilder

TRILUMINOS™-skärm: Fler färger och bättre bilder

Intensivt naturliga färger i alla bilder. TRILUMINOS™-skärmen har en bred färgskala och återger alla nyanser naturtroget.

Återupptäck detaljerna med 4K X-Reality™ PRO

Återupptäck detaljerna med 4K X-Reality™ PRO

Med 4K X-Reality PRO skalas varje bild upp till nära 4K-kvalitet för häpnadsväckande skärpa. Bilderna blir skarpare och tydligare i realtid, och varje liten detalj syns.

Upptäck fantastisk 4K HDR-underhållning

Upptäck fantastisk 4K HDR-underhållning

Den här tv:n har hög bildkvalitet och ger dig en hisnande film- och spelupplevelse i 4K HDR-format. Den stödjer en mängd olika HDR-format, till exempel HDR10, Hybrid Log-Gamma och Dolby Vision™. 

 

Förändra ditt tv-tittande med Dolby Vision™

Blås liv i alla scener med detaljerade högdagrar, djupa mörka toner och livfulla färger. Dolby Vision är en HDR-lösning som ger en uppslukande filmupplevelse i hemmet.  

Upplev HDR-gaming med PlayStation®

4K HDR-tv-apparater från Sony är perfekta att använda med spelkonsolerna PlayStation®4 och PlayStation®4 Pro. Låt dig uppslukas av en fantastisk, responsiv spelupplevelse med livfulla strukturer och intensiva, klara färger. Spela dina favoritspel med enastående bildkvalitet.

Utforska nya världar utan fjärrkontroll, genom att bara prata

Hitta massor av underhållning genom att prata till skärmen. Denna Android Smart-tv har avancerad röststyrning. Du kan alltså njuta av filmer och tv-serier från appar eller sändningar omedelbart, utan att behöva sträcka dig efter fjärrkontrollen.

Den här tv:n rekommenderas av Netflix

Få en bättre tittarupplevelse med en tv som Netflix rekommenderar. Netflix baserar sina rekommendationer på höga prestanda, banbrytande smarta funktioner och enkel åtkomst till appar. 

Stilren baksida

Stilren baksida

Du kan enkelt hantera kablarna och dölja dem.  

Enkel väggmontering

Den supertunna panelen gör det enkelt att montera tv:n på väggen. 

Maximerat visningsområde

Skärmen omges av en slimmad, fyrsidig och smal ram som maximerar visningsområdet.

Form som sätter bilden i fokus

Inga distraktioner. Eftersom tv:n inte har ett inbyggt stativ hamnar bilden i fokus.

Motionflow XR ser till att visningen är jämn

Njut av jämna och skarpa detaljer även i sekvenser med snabba rörelser med Motionflow XR. Den här nyskapande tekniken skapar och infogar extra bildrutor mellan originalbilderna. Först jämförs viktiga visuella faktorer på bilder i följd, och sedan beräknas den bråkdels sekund av action som saknas i sekvensen. På vissa modeller infogas också svart ram runt bilden så att du får en skarp bild med äkta biokänsla.

Object-based Super Resolution

Object-based Super Resolution

Våra tv-apparater med Object-based Super Resolution känner av individuella motiv i bilden för att skapa en detaljrik bild. Hundratals motiv identifieras och deras upplösning förstärks för att uppnå exceptionell korrekthet och detaljrikedom.

Motivbaserad HDR-återgivning

Motivbaserad HDR-återgivning

Med Object-based HDR remaster analyseras färgerna hos olika motiv på skärmen var för sig och kontrasten justeras utifrån det. Det skiljer sig från de flesta andra tv-apparater där kontrasten bara justeras utifrån en kontrastkurva från svart till vitt. Eftersom motiven återges var för sig kan den här tv:n visa mer verklighetstrogna bilder med större djup och mer struktur.

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Ljuset i en solnedgång har tusentals färger och nyanser. Super Bit Mapping 4K HDR är otroligt bra på att framhäva dem. Du får en jämn och naturlig 4K-bild utan de färgband som kan uppstå på andra tv-apparater.

Bearbetning med två databaser

Den ena databasen används till att snygga till bilden och minska bruset på skärmen. Den andra skalar upp upplösningen och förbättrar skärpan. De två kraftfulla bildförbättrande databaserna samarbetar och förbättrar bildpunkterna dynamiskt och i realtid. I var och en av databaserna finns det tiotusentals referenser samlade, tack vare vår långa erfarenhet av att skapa innehåll för tv och film.

Minimal oskärpa, bara kristallklara motiv

Även när motivet rör sig snabbt är oskärpan minimal – så att du får otroligt tydliga och jämna bilder. Varje OLED-bildpunkt kan gå från avaktiverad till mycket ljusstark på en bråkdels sekund. 

Enastående bild ur alla synvinklar

Var du än sitter blir bilden ljusstark och skarp. När familjen samlas för att titta på tv tillsammans kan du vara säker på att alla ser lika bra med OLED. 

Det räcker att säga vad du vill titta på med röstsökning

Ägna mindre tid åt att söka, och mer tid åt att titta. Med röstsökning på Android TV™ kan du använda Google-sökningar och hitta innehåll från olika tjänster utan att behöva mata in text. Du kan även få rekommendationer. Om du till exempel frågar efter romantiska komedier visas en lista med lämpliga alternativ. 

Chromecast inbyggt: Fungerar smidigt ihop med dina andra enheter

Chromecast inbyggt: Fungerar smidigt ihop med dina andra enheter

BRAVIA™ har Chromecast inbyggt. Det betyder att du enkelt kan casta underhållning från YouTube™ och Netflix från en personlig enhet till BRAVIA™-skärmen. Du kan casta från Android™, iOS™ eller en bärbar dator. 

Google Play™: En värld full av innehåll och appar

Google Play™: En värld full av innehåll och appar

Upptäck filmer, tv-program, spel och mycket annat från Google Play™. Ta del av ett enormt och ständigt växande utbud av appar på tv:n på ett helt nytt sätt.

Clear Phase för mjuka, harmoniska frekvenser

I BRAVIA™ finns en kraftfull datormodell som analyserar och kompenserar för felaktigheter i högtalarnas återgivning. Det sker genom att högtalarfrekvensen samplas med högre precision. Den här informationen skickas tillbaka för att filtrera bort eventuella toppar och dalar i högtalarens återgivning. Det ger ett rent och naturligt ljud med mjuk och jämn återgivning av alla frekvenser.

Biolikt S-Force Front Surround

Lyssna på en uppslukande ljudbild som drar in dig i händelsernas centrum. Surroundtekniken S-Force Front Surround bygger på hjärnans sätt att uppfatta olika ljudkällor och skapar rätt volym, fördröjning och spektrum på ljudvågorna – enbart med vänster och höger högtalarkanaler. Tack vare återskapande av tredimensionella ljudfält kan du lyssna på fylligt HiFi-ljud med ett bredare lyssningsområde.

BLUETOOTH®-anslutning 

Anslut BLUETOOTH®-kompatibla enheter till tv:n för lättåtkomlig trådlös underhållning. Parkoppla dina Bluetooth-hörlurar med BRAVIA och se på tv-program och lyssna på musik var du än befinner dig, utan störningsmoment eller avbrott. 

Förvandla tv:n till en digital inspelare: USB-hårddiskinspelning

Lagra dina favorit-tv-program på en extern USB-hårddisk, och titta när du vill. USB-hårddiskinspelning med en knapptryckning och timerinspelning av digitala sändningar på valfri USB-hårddisk med upp till 2 TB kapacitet. Det är bara att trycka på REC medan du tittar på ett program så startas en inspelning som avslutas när programmet tar slut.

 Mått och vikt

Skärmstorlek (tum, diagonalt uppmätt)

65 tum (64,5 tum)

Skärmstorlek (cm, diagonalt uppmätt)

163,9 cm

Mått för tv utan stativ (B x H x D)

Ca 144,9 x 83,5 x 8,6 cm

Mått för tv med stativ (B x H x D)

Ca 144,9 x 83,2 x 32 cm

Mått för tv med golvstativ (B x H x D)

-

Mått på förpackning (B x H x D)

Ca 159,0 x 95,8 x 19,6 cm

Stativbredd

Ca 39,7 cm

VESA®-hålanpassning (B x H)

40,0 x 20,0 cm

Vikt för tv utan stativ

Ca 27,2 kg

Vikt för tv med stativ

Ca 35,6 kg

Anslutningar

Stöd för Bluetooth®-profiler

Version 4.2; HID (mus-/tangentbordsanslutningar)/HOGP (enhetsanslutningar för låg energiförbrukning)/SPP (Serial Port Profile)/A2DP (stereoljud) /AVRCP (AV-fjärrkontroll)

Anslut via smartphone

Skärmspegling (Miracast™)

Chromecast inbyggt

Video och TV SideView (iOS/Android)

RF-ingång(ar) (mark-/kabelbundet)

1 (på undersidan)

IF-ingång(ar) (satellit)

2 (på undersidan)

Totalt antal HDMI-ingångar

4 (1 på sidan, 3 på undersidan)

HDCP

HDCP2.3 (för HDMI™ 1/2/3/4)

HDMI-CEC

Ja

MHL

Nej

HDMI Audio Return Channel (ARC)

Ja (eARC)

Digitala ljudutgångar

1 (på undersidan)

Ljud-/hörlursutgång(ar)

Nej

USB-portar

2 (undertill)/1 (sida)

USB-hårddiskinspelning

Ja

Ström- och energisparande

Energinivå 

B

Skärmstorlek (cm, diagonalt uppmätt)

163,9 cm

Skärmstorlek (tum, diagonalt uppmätt)

65 tum (64,5 tum)

Strömförbrukning (under drift)

Klass: 521 W/standard: 190 W

ÅRLIG STRÖMFÖRBRUKNING* 

264 kWh/år

Strömförbrukning (i viloläge)

0,50 W

30 andra produkter i samma kategori: