Erbjudande! Marantz PM6006 + CD6006 Visa större

Marantz PM6006 + CD6006

Ny produkt

Eisa Award vinnande stereopaket med förstärkare och cd-spelare

Mer detaljer

7 990,00 kr inkl.moms

-1 390,00 kr

9 380,00 kr inkl.moms

Mer info

Marantz stereosystem med förstärkare PM6006 och CD-spelare CD6006 som utsetts till årets bästa stereosystem EISA AWARD

EISA

„High quality stereo separates are this company’s mainstay [..] If you’re seeking the high-end Marantz sound at a bargain price, this combination’s supremely polished, yet powerful performance won’t disappoint.”

- 2 x 45 watt i 8 Ohm
- Toroidal transformator
- Digitala ingångar
- Phono-ingång för vinylspelare
- 24bit/192kHz D/A-omvandlare

PM6006 

PM6006 är en uppgraderad efterträdare till den flerfaldigt belönade PM6005. Vi har självklart behållit förstegs- och effektstegssektionerna som uteslutande består av diskreta komponenter – inte en enda IC (integrerad krets) finns i signalvägen.
PM6006 har uppdaterats vad gäller toppström i förstärkarsteget, vilket gjort det möjligt att renodla ljudet med fler detaljer. Du kan ansluta denna superba, integrerade förstärkare direkt till ett brett sortiment av digitala källor och använda dess förstklassiga 24bit/192kHz CS4398 DAC med hög strömstyrka för att åstadkomma en otroligt hög nivå av ljudunderhållning med ny media. Dessutom inkluderar enheten nu en koaxial och två optiska digitalingångar (en extra optisk ingång jämfört med föregångaren PM6005).
Och hela den digitala sektionen är fullt skärmad med ett extra metallskydd för att försäkra att det digitala steget inte påverkar den analoga signalen. Givetvis finns alla originalfunktioner kvar – som fem ljudingångar, inklusive phono, två par guldpläterade högtalarterminaler med fördelen att kunna använda sig av bi-wiring, samt en fjärrkontroll. Den skyddade toroidtransformatorn med låg impedans samt anpassade komponenter och unika Marantz HDAM-moduler sörjer för ett kraftfullt, dynamiskt och detaljerat Marantzljud. I korthet är nya PM6006 en ny stjärna med utmärkta gener.

CD6006

Nya CD6006 är en förfinad version med ännu mer noggrannt utvalda komponenter och en ny kretskortslayout jämfört med föregångaren CD6005, som utsågs till "Bästa CD-spelare under £500" av What HiFi.

Vi har också lagt till mer vridstyva fötter för att ytterligare eliminera vibrationer. Den överdimensionerade kraftförsörjningen matar de digitala och analoga kretsarna i spelaren, där högkvalitets DAC:en CS4398 omvandlar digitala signaler till analoga, som sedan skickas till de guldpläterade synkroniseringsutgångarna via Marantz egna signalförstärkare HDAM-SA2. I tillägg har vi inkluderat en ny fjärrkontroll som även hanterar förstärkaren PM6006.
På det hela taget är CD6006 perfekt för musikälskaren som inte vill ha något annat än absolut bästa prestanda till ett attraktivt pris, och den är också utmärkt för de som älskar portabel musik tack vare digital kompatibilitet med iProdukter. En sak till: CD6006 är försedd med en nyutvecklad, komplex hörlursförstärkare med gain-justering för att passa ett bredare spektrum av hörlurar.

Mer Specifikationer och bilder på baksidan av produkterna.
Se under respektive produkt

30 andra produkter i samma kategori: