Klipsch Reference R-610F Visa större

Klipsch Reference R-610F

Ny produkt

Minsta golvhögtalaren i nya Reference serien

Mer detaljer

beställningsvara

7 990,00 kr inkl.moms

Mer info

Nya uppdaterade Reference-serien med en rad förändringar. Nytt Tractrix-horn med större spridning och upplösning. Ny diskant och faspluggar som ger bättre precision. Den nya Tractrix-basreflexen återger djup och mäktig bas.

Utöver det har serien också fått en rad kosmetiska förbättringar som vinklade fötter, lågprofilgaller med magnetfäste, kabinett inklädd i vinyl i reptålig träfanérutförande och IMG-element i kopparfärg som förstärker attributen som kännetecknar Klipsch Reference-serie. 

Trotts sin nätta höjd på bara 940 mm kan den ändå producera djup bas som tar R-610F golvhögtalaren dina filmer och musik till en annan nivå genom att leverera otroligt ljud från vår signatur Klipsch-hornteknik tweeter och en 6,5" IMG-woofer .

Funktioner:

  • 1 "Aluminium LTS tweeter
  • 90x90 Square Tractrix Horn
  • Singel 6,5 "Spun-Koppar IMG Woofers
  • Bass-Reflex via Bakåt Firing traktrix ® portar
  • Stark, flexibel flyttbar magnetisk galler
  • Mått: HxBxD:940x240x384 mm

TRACTRIX® HORN TECHNOLOGY

Klipschs exklusiva 90x90º Tractrix®- hornteknologi säkerställer att högtalaren återger högfrekvent ljud direkt till lyssnaren och minimerar rums reflektionerEn rakare frekvenskurva upplevs tack vare den kontrollerade spridningen.Med hjälp av denna fokuserade teknik ger du den bästa klarheten, dynamiken och detaljerna från dina filmer och musik.

LINEAR TRAVEL SUSPENSION TWEETER

MED KAPTON ® SUSPENSION

Klipsch-exklusiv Linear Travel Suspension (LTS) aluminium tweeter minimerar distorsion för förbättrade detaljerade prestanda. Med hjälp av Kapton ® , ett extremt lätt och styft  material, i diskanthögtalaren,vilket ger hög effektivitet och förbättras upplösning och detalj. LTS-tweeters är ett kännetecken för Klipsch-högtalare, vilket gör dem till de bästa högtalarna i världen.

SPUN COPPER IMG WOOFERS

IMG (Injection Molded Graphite) woofer-koner är utomordentligt lätta medan de är extremt styva - ger enastående lågfrekvensrespons, med minimal konbrytning och förvrängning. Tillsmmans med Tractrix Horn-Loaded LTS Tweeter, ger det högtalare med verkningsgrad som är högst i sin klass.

REAR TRACTRIX ® PORT

Den bakre Tractrix-porten passar perfekt till kabinettet och baselementen, vilket skapar idealiskt luftflöde med minimal förvrängning eller turbulens även vid de lägsta frekvenserna.

DESIGNAD HÖG KVALITETS KABINETT 

Förstärkt MDF-konstruktion minskar kabinetts vibrationen för mindre hörbar färgning och förbättrad sonisk noggrannhet - vilket ger dig den ultimata lyssningsupplevelse som byggdes för att hålla.

SPECIFIKATIONER

FREQUENCY RESPONSE 45Hz - 21kHz +/- 3dB

SENSITIVITY 94 dB @ 2.83V/1M

POWER HANDLING (CONT/PEAK) 85W/340W

NOMINAL IMPEDANCE 8 ohms Compatible

CROSSOVER FREQUENCY 1,800 Hz

HIGH FREQUENCY DRIVER 1” Aluminum LTS tweeter mated to a 90 x 90 square Tractrix® Horn

LOW FREQUENCY DRIVER Single 6.5” spun-copper IMG woofer

ENCLOSURE MATERIAL MDF

ENCLOSURE TYPE Bass-Reflex via rear-firing Tractrix®ports

INPUTS Single Gold Plated Binding Posts

PRODUCT WEIGHT 16.3 kg

FINISHES Black Textured Wood Grain Vinyl

INCLUDED ACCESSORIES Injection molded feet & screws

BUILT FROM 2018

30 andra produkter i samma kategori: