REA! Monitor Audio Bronze 5.1 Visa större

Monitor Audio Bronze 5.1

Ny produkt

EISA AWARD vinnande 5.1 högtalar paket för hemmabio och musik

Mer detaljer

21 860,00 kr inkl.moms

-3 600,00 kr

25 460,00 kr inkl.moms

Mer info

När det gäller instegshögtalare får du leta länge för att hitta ett snyggare och bättre hopsatt system än Monitor Audios Bronze. Hemligheten bakom framgången avslöjas i att bolagets egna C-CAM-koner för första gången används i Bronze-serien och som använder hela konytan för att återge ljud. Utmärkande för Bronze 6, Centre och FX-högtalarna är deras sublima högfrekvensåtergivning, som sprudlar av detaljer och textur. Dialog är fast och fokuserad, högtalarna hanterar dynamiska skiftningar med lätthet och Monitor Audios W10-subwoofer förankrar prestandan med hårdslående, underjordiskt muller. Det här är en verkligt spännande högtalarensemble.

Bronze Series Nya Bronze Series belönades genast med en EISA Award för dess fantastiska prestanda. Denna serie ger ett pris-prestanda förhållande som inte borde vara möjligt. Alla komponenter i nya Bronze Series har blivit ännu bättre, något man knappast trodde var möjligt. Högtalarna i denna serie lämpar sig för både HiFi- och Hemmabiosystem.

Finish: Black Oak (Svart Ek) – Rosemahogny (Röd Mahogny) - White Ash (Vit Ask) – Walnut (Valnöt)

Matchar Trimless 100 serien inbyggnadshögtalare

Paketet består av

1 par x Bronze 6

Flaggskeppet i Bronze-serien från Monitor Audio. Golvhögtalare med dubbla C-CAM basar på 6 1/2", single 6 1/2" C-CAM mellanbas och en 1" diskant.

1 x Bronze Centre

Center-högtalare från Monitor Audios Bronze-serie. Finns i fyra olika färutföranden. Dubbla 5 1/2 C-Cam för bas/mellanregister och en 1" C-CAM diskant levererar klockren dialog vid filmtittandet eller som extra knuff vid multikanals-musiklyssning.

1 par x Bronze FX

Satellit-högtalare i Monitor Audios Bronze serie med dual-mode gör dem perfekt i ett multikanalssystem som frontkanaler och bakre kanaler i ett 5 eller 7-kanalssystem.

1 x Bronze W10

10" aktiv subwoofer i Monitor Audios Bronze-serie med C-CAM bas och inbyggt klass-D förstärkare på 200 W.

30 andra produkter i samma kategori: