REA! System Audio SA Pandion 30 Visa större

System Audio SA Pandion 30

Demo ex

SA Pandion 30 är en dröm. Känn det med någon form av musik och det ger dig en upplevelse av atmosfär, finess och energi. Med sin exklusiva finish och särskiljande design är det mer än en högtalare.

Det är en inbjudan till en värld av musik

Mer detaljer

41 990,00 kr inkl.moms

-21 000,00 kr

62 990,00 kr inkl.moms

Mer info

OBS!Pris på Valnöt högglans avser demo-ex

Vit Satin avser nya i kartong.

Pris per par

Hem är där konsten är 

Den handbyggda SA-pandionen 30 innehåller mer än 30 års erfarenhet av att utveckla högtalare och rekorden stämmer upp bakom den eleganta designen. 
Ljudet tar dig nära de konstnärer du älskar, oavsett om du gillar akustisk eller elektronisk musik. Använd den med ett högkvalitativt musiksystem på 70 watt eller mer och njut av den musikaliska och kraftfulla erfarenheten och tekniken som är byggd för att hålla i många år.

Designad som ingen annan

Våra högtalare i vår pandionsfamilj är de första i världen som har utvecklats i ett öppet forum. Målet har varit att skapa högklassiga högtalare i världsklass och SA: s R / D-team har bjudit in genom mer än två år olika specialister för att bidra till utvecklingsarbetet.
Resultaten delades regelbundet på en blogg och tusentals har följt det ovanliga projektet.
SA: s pandionhögtalare är den enda i världen som har testats och godkänts av 25 ljudingenjörer och musiker och nästan 100 ljudentusiaster innan produktionen påbörjades. Och den speciella designprocessen har skapat andra imponerande resultat.

Ljudet har det sista ordet

Utformningen av en högtalare har stor betydelse för ljudkvaliteten. Därför har laget bakom SA pandion 30 arbetat intensivt med designens påverkan på akustiken med hjälp av avancerade 3D-beräkningsprogram.
Ljudet har det sista ordet i SA-högtalare och vi använder designlösningar som du inte hittar någon annanstans.

Kanske den bästa 13 cm wooferen i världen

SA är dedikerad till att arbeta med högtalarens hastighet, för att ställa in nya standarder i ljudkvalitet. Hastigheten är avgörande för högtalaren när den avslöjar myriader av detaljer och musikens rytm. Vi utvecklar små och extremt kraftfulla drivenhet som är byggda med stor precision.
Wooferen i SA pandion 30 har en exceptionellt kraftfull motor och ett membran med en mekanisk slagstyrka på 22 mm. Detta gör det möjligt att flytta 5-6 gånger så mycket luft som en vanlig woofer. Membranet är tillverkat av träfibrer.
Normalt är hela membranet täckt av dämpande material för att minska ljudfärgningen, men här har vi gått ännu längre. För att göra membranet så lätt som möjligt fylls 10 slitsar i membranet individuellt med en dämpande substans. Det väger mindre och därmed optimerar vi högtalarens hastighet.
Inuti woofermagneten sitter ringar av koppar och aluminium för att koncentrera den magnetiska kraften och minimera distorsionen.
Den speciella wooferen levererar ljud med musikalisk precision, och ett basrespons som normalt är ovanligt för enheter av denna storlek. Du måste uppleva det för att verkligen uppskatta vad det kan göra för din musik. Nämnde vi att det finns 2 av dessa extraordinära woofers i en SA pandion 30?

Ljud detaljer hanteras av en expert

Delikat. Luftig. Detaljerad. Det här är orden relaterade till erfarenheten av detta mästerverk. Detaljer om musiken strömmar fritt och enkelt, som en inbjudan att utforska musiken. För att förmedla musiks minsta nyanser måste tweeter vara ett precisionsinstrument.
I det här fallet kan superljusmembranet styra rörelser på så lite som 0,0005 mm, vilket säkerställer att detaljerna i musiken inte går förlorade. Den solida konstruktionen av gjuten aluminium kombinerat med en hög effektdesign garanterar att reproduktionen behåller sin karaktär, även om du spelar mycket högt.
Diskanthögtalaren är formad som en så kallad vågledare som effektivt styr ljuddispersionen och högtalaren har ett eget integrerat kabinett med en speciell design som ingår i den extraordinära akustiken.

Vi erbjuder dig en 7 års fabriksgaranti när du registrerar dina högtalare på SA hemsida

Fördelar med att registrera din produkt:

  • Du får en fabriksgaranti på 7 år från inköpsdatum.
  • Den extra fabriksgarantin är gratis och förbinder dig inte till någonting.
  • Du kan överföra garantin om du ska sälja din SA-högtalare eller andra System Audio-produkter.
  • System Audio A / S håller dig uppdaterad om statusen för din fabriksgaranti via e-post.
  • Du är bland de första som får nyheter från System Audio A / S.

Specifikationer

SA pandion 30

Power handling: 300 Watts

Frequency range +/- 1.5 dB: 30-25.000 Hz

Impedance: 4-8 Ohm

Sensitivity (1W / 1m): 90 dB

Crossover network: 2200 Hz (24 dB/oct.)

Tweeter:: 1 x D2905/9900X7 Q113

Woofer: 2 x 15W/8531GX8 Q113

Principle: 2-way bass reflex

Recommended amplifier: Min. 70 Watt

Packing: Individually

Weight loudspeaker (kgs): 20.5 kgs

Dimensions (WxHxD) cm: 17.5 x 120 x 22.5

Plinth: ø35 cm

Packing dimensions (WxHxD) cm: 44.3 x 44.9 x 129

Shipping weight (kgs): 26 kgs

Recommended placement: Floor, 10-35 cm from back wall

Finish: High Gloss Walnut, Satin White

30 andra produkter i samma kategori: