Paradigm PW Link Visa större

Paradigm PW Link

Ny produkt

Med PW link kan du uppgradera din ljudanläggning till PlayFi för att integrera den med strömmande ljudtjänster. Du kan även koppla in ljud från din "vanliga" ljudanläggning och distribuera det med PlayFi.Stöd för 24 bit/192 kHz Hi-res audio.

Mer detaljer

4 490,00 kr inkl.moms

Mer info

Paradigm använder DTS streaming plattform som heter Play-Fi, vilken stöds av ett flertal tillverkare, bla Paradigm och Fusion Research. Play-Fi gör att man kan skicka ljud till vilken kompatibel högtalare, eller grupp av högtalare som helst. Om man lägger till en Musik Streamer från Fusion kan man bygga upp ett fullt styrbart stationärt system som kan integreras i ett hem eller i en offentlig miljö.  

PW Link

Med analog RCA och digital optisk in- och utgångar, Ethernet, Wifi.

 

Alla produkterna levereras med Paradigms ARC rumskorrigering, vilket gör att kunder kan optimera ljudet för vald omgivning med medföljande kalibreringsmikrofon.

Högtalare och förstärkare styrs via Play-Fi-appen som finns för såväl iOS och Android. Play-Fi-appen har stöd för i princip alla strömmande musiktjänster inklusive Spotify samt har även stöd för uppspelning via nätverket samt Internet-radio.

 

 

Paradigm Premium Wireless baseras på Play-Fi som är en öppen de facto-standard för trådlöst ljud. Det intressanta är att det är DTS som ligger bakom vilket borgar för en mycket intressant produktutveckling både inom hifi men också multiroom och flerkanalsljud.

Högtalarna är oerhört välbyggda och står sig mycket väl i konkurrensen. I och med att detta är ett öppet system kan PW AMP användas för en rad olika högtalarprodukter vilket gör konceptet lättsålt och mycket flexibelt. Våra återförsäljare kan hjälpa sina kunder att inte låsa in sig i lösningar som inte går att bygga ut.

Vad är PlayFi
Paradigm har valt Play FI som plattorm för att strömma ljud till sina produkter. Detta har även en mängd andra välrennomerane företag gjort. Som till exempel: Anthem, Martin-Logan, Fusion Research, Def Tech, HP Integra, Onkyo, Klipch, MCIntosh, Onkyo, Pioneer, Polk, Rotel,Arcam  mfl. Det innebär att man fritt kan kombinera Play Fi produkter med varandra och inte behöver vara låst till ett fabrikat. 

PW LINK Specifications

Design

Premium Wireless Preamplifier

Room Correction

Anthem Room Correction - ARC™, with included calibrated microphone

Finishes

Black

Inputs

12 VDC, Analog RCA L/R, Digital Optical, Ethernet 10/100, USB Firmware Update

Outputs

Trigger, Analog RCA L/R, Digital Optical

Weight

2.2 lbs. (1 kg)

Dimensions   HxWxD

3.125" × 5.75" × 8.625"
(7.9cm × 14.6cm × 21.9cm)

Wireless Receiver

2.4 GHz/5 GHz, 802.11 g/n

30 andra produkter i samma kategori: