REA! Paradigm PW 800 Visa större

Paradigm PW 800

Ny produkt

Kraftfull stereohögtalare med inbyggd Anthem Klass-D förstärkare med trådlös ljudöverföring över wifi. Med stöd för upp till 24 bit/192 kHz Hi-res audio

Mer detaljer

6 990,00 kr inkl.moms

-3 000,00 kr

9 990,00 kr inkl.moms

Mer info

Framgång genom forskning
Paradigms ljudfilosofi (liksom Anthem) bygger på ett påkostat forskningsprojekt, Athena som utfördes av Kanadas nationella forskningsråd. Resultatet är bl a ett bredspridande linjärt ljud som inte låter ”högtalare” utan ”verklighetstroget”. Det ska även prestera för vad det kostar. Ett antal patent har tagits genom åren bl a X-PAL, SCHOCK-MOUNT, ART och PPA. Det sistnämnda ”Perforated Phase Alignment” är ett skydd framför elementen som samtidigt fungerar som fasplugg

Alla produkterna levereras med Paradigms ARC rumskorrigering, vilket gör att kunder kan optimera ljudet för vald omgivning med medföljande kalibreringsmikrofon.

Med 3,5mm analog ingång

Ethernet

Wifi och

Sub out

Finns i svart och vit

Ljudoptimerad för valfri plats med Anthem Room Correction (ARC ™) -teknik

Paradigms Premium Wireless Series-produkter har alla exklusiva Anthem Room Correction (ARC ™) -teknik. ARC använder en exklusiv kalibreringsmikrofon och avancerade DSP-algoritmer för att snabbt och enkelt optimera högtalarens prestanda i vilket utrymme som helst. Med bara några enkla steg mäter mikrofonen ljudutgången, jämför den med vetenskapligt optimala svarskurvor och justerar automatiskt din trådlösa högtalare till perfekt ljud. Du kommer faktiskt att höra skillnaden Anthem Room Correction gör. Premium Wireless-produkter stöder nu även ARC Mobile, vilket gör det ännu enklare att ställa in dina högtalare med hjälp av en iOS-enhet. 

Paradigms Premium Wireless Series är det enda trådlösa strömmingsystemet som har prestanda på referensnivå. Den kombinerar vår innovativa högtalar- och förstärkarkonstruktion med toppmodern DTS Play-Fi ® trådlös streamingteknik. Slutligen kan du uppleva friheten för trådlös ljuduppspelning med djärva, dynamiska prestanda.

Paradigms Premium Wireless Series levererar mer dynamiskt strömmande Wi-Fi-ljud. Det åstadkommer detta med avancerade teknik och högkvalitativa material, liksom den mest innovativa strömmande teknologin som finns tillgänglig. Skillnaden är tydligt hörbar, med ett bredare dynamiskt område, skarpa detaljer och större basrespons. Premium Wireless Series uppnår överraskande djärv trådlös ljudåtergivning.

Samarbetat med ledaren i Wi-Fi-streaming

Vid utformningen av sitt trådlösa ljudströmmingssystem strävar Paradigm ljudingenjörer efter att uppnå den prestationsnivå som de kräver i en traditionell högtalare. Så det var bara naturligt att samarbeta med DTS Play-Fi-teknik, som är ledande inom trådlös multimedia. DTS Play-Fi Wi-Fi-streamingteknologi stöder en mängd filformat av hög kvalitet och levererar bättre ljud än CD-kvalitet (hög upplösning upp till 24-bit / 192kHz).

Paradigm använder DTS streaming plattform som heter Play-Fi, vilken stöds av ett flertal tillverkare, bla Paradigm och Fusion Research. Play-Fi gör att man kan skicka ljud till vilken kompatibel högtalare, eller grupp av högtalare som helst. Om man lägger till en Musik Streamer från Fusion kan man bygga upp ett fullt styrbart stationärt system som kan integreras i ett hem eller i en offentlig miljö.  

Högtalare och förstärkare styrs via Play-Fi-appen som finns för såväl iOS och Android. Play-Fi-appen har stöd för i princip alla strömmande musiktjänster inklusive Spotify samt har även stöd för uppspelning via nätverket samt Internet-radio.

 

 

Paradigm Premium Wireless baseras på Play-Fi som är en öppen de facto-standard för trådlöst ljud. Det intressanta är att det är DTS som ligger bakom vilket borgar för en mycket intressant produktutveckling både inom hifi men också multiroom och flerkanalsljud.

Högtalarna är oerhört välbyggda och står sig mycket väl i konkurrensen. I och med att detta är ett öppet system kan PW AMP användas för en rad olika högtalarprodukter vilket gör konceptet lättsålt och mycket flexibelt. Våra återförsäljare kan hjälpa sina kunder att inte låsa in sig i lösningar som inte går att bygga ut.

Vad är PlayFi
Paradigm har valt Play FI som plattorm för att strömma ljud till sina produkter. Detta har även en mängd andra välrennomerane företag gjort. Som till exempel: Anthem, Martin-Logan, Fusion Research, Def Tech, HP Integra, Onkyo, Klipch, MCIntosh, Onkyo, Pioneer, Polk, Rotel,Arcam  mfl. Det innebär att man fritt kan kombinera Play Fi produkter med varandra och inte behöver vara låst till ett fabrikat. 

W 800 Specifications

Design

4-driver, 2 way stereo tabletop

Crossover

Digital 4th order @ 3.5kHz

Amplifier

Anthem® Class-D Amp; 460W Dynamic Peak; 230W RMS

Room Correction

Anthem Room Correction - ARC™, with included calibrated microphone

Frequency Response   On-Axis

+/- 2dB from 44Hz - 20kHz

Frequency Response   30° Off-Axis

+/- 2dB from 44Hz - 17kHz

High Frequency Driver

Two 1" (25mm) S-PAL™ dome, ferro-fluid damped / cooled, extended pistonic range

Midrange Frequency Driver

Two 5" (127mm) S-PAL™ drivers, high-excursion foam-rubber elastomer surrounds, 1" high-temp voice coil

Low Frequency Extension

39 Hz (DIN)

Sensitivity   Room / Anechoic

91 dB / 88 dB

Finishes

Black & White

Inputs

3.5mm Analog Input, USB (for firmware updates), Ethernet 10/100

Weight

13.8 lbs. (6.3 kg)

Dimensions   HxWxD

7" × 20" × 5.5"
(17.8cm × 50.8cm × 14.0cm)

Wireless Receiver

2.4GHz and 5.0GHz; 802.11 g/n

30 andra produkter i samma kategori: