Amphony Model 1550 Trådlös

Ny produkt

Gör dina hemmabiohögtalare trådlösa med en trådlös sändare och två mottagare.

Mer detaljer

1 990,00 kr inkl.moms

-2 000,00 kr

3 990,00 kr inkl.moms

Mer info

OBS!Pris avser uppackat skylt ex i mycket bra skicka med full garanti.

Paketet innehåller en trådlös sändare och två separata trålösa förstärkare med en uteffekt på 50 watt RMS, som tar emot sändningssignalen i upp till 50 meter och matas ut till högtalarna. Nu behöver du inte lägga kablar längre till exempelvis dom bakre högtalarna eller stereo högtalare som är svårt att dra kabel till i en öppen planlösning.

trådlösa förstärkararna är små med mått på endast 12,5 cm x 9 cm x 4,5 cm och kan anslutas direkt till alla passiva högtalare. 

Sändaren kan anslutas till både oförstärkta ljudutgångar och förstärkta högtalarutgångar. Modell 1550 är helt immun mot radiointerferens i det trånga 
2,4 GHz-bandet eftersom den sänder i 5,8 GHz bandet.

Ljudkvalitet i full CD-kvalitet

Modell 1550 använder avancerad okomprimerad digital radio ljudöverföring och uppnår full CD-kvalitet. På grund av transmissions låga latens är den överförda ljudsignalen praktiskt taget momentan och de trådlösa högtalarna fungerar perfekt synkront.

Digital förstärkare 

Den energibesparande trådlösa förstärkaren ger 50 watt per kanal vid en distorsion på endast 0,06% för audiofil uppspelning av musik. På grund av den höga effektiviteten behövs ingen ytterligare kylning och allt du hör är musiken.

Överföring av ljudsignaler

Sändaren kan anslutas till praktiskt taget alla ljudkällor. Sändaren kan anslutas direkt på  din hemmabio receiver´s högtalarutgång eller till den oförstärkta ljudutgång på din DVD-spelare eller anslut sändaren till ljudkortet på datorn för att skicka musik till andra rum. Med volymkontrollen kan sändaren anpassas till vilken ljudkälla som helst.

Enkel igångsättning

Driftsättning av modell 1550 är extremt lätt. Ingen teknisk kunskap är nödvändig. Du behöver inte längre lägga långa kablar till högtalare, Mottagaren mäter endast 12cm x 9cm x 4,5cm och kan döljas praktiskt taget var som helst. 

Tekniska data

 

namn

 

 

sändare

 

 

 

ljudöverföring

digital

 

 

sändningsfrekvens

5,8 GHz

 

 

felkorrigering

1/2 hastighet FEC

 

 

Överförd datahastighet

3 Mbps

 

 


 

Max 50 m med fri utsikt, 
max. 20 m genom väggar

 

 

motagare

 

 

 

utgång

2 x 50 W (RMS)

 

 

frekvenssvar

2 Hz ... 20 kHz

 

 

Dynamiskt omfång / SNR

91 dB

 
 

Harmonisk distorsion (THD + N)

0,06%

 
 

Audio latens

<1 ms

 
 

effektivitet

90%

 
 

kanalseparation

94 dB

30 andra produkter i samma kategori: