System Audio Saxo 7 Active

Ny produkt

Det är vad du inte ser som betyder något. Dessa två högtalare och din smartphone är ett komplett trådlöst musiksystem!

Mer detaljer

6 990,00 kr inkl.moms

Mer info

* Lätt att använda 
*  Prisbelönt ljud 
*  Ansluts till 5 enheter

Minimalistiskt musiksystem som ger dig max ljud

Den nya SA saxo 7 aktiva är väldigt kompakt. Och ändå är det ett komplett musiksystem som fyller ditt vardagsrum med fantastiskt vackert och rikt ljud.

Du ser bara två högtalare.

Men det är vad du inte ser som ger dig fantastiska musikupplevelser varje gång du spelar en låt på din smartphone-spellista.

Vi har gjort det enklare än någonsin

Förutom de vackert utformade och överraskande kraftiga kabinettet har SA saxo 7 inbyggda kraftfulla förstärkare och elektronik som kommunicerar med din smartphone, surfplattform och trådlös dator.

Högtalarna är utrustade med en Autosense-skanner som kan ansluta till din smartphone (om du vill) så fort du kommer hem.

Kanske du hör musik genom hörlurar när du tar av dig jackan, men så fort du kopplar dem flyter musiken ur högtalarna och fyller ditt hem med levande och naturligt ljud i en kvalitet som du normalt bara förvänta sig ett par golv stående högtalare.

Samtidigt, fjärrstyrning av högtalarna ansluter också med din mobil så att du kan byta låtar och justera volymen med fjärrkontrollen, även om du kan placera telefonen i ett annat rum.

Spela dina LP och CD-skivor

Du behöver ingen annan ljudkälla än din smartphone. Men saxo 7 aktiv är skapad för musikälskare, så om du har en LP, CD eller bandsamling kan du ansluta CD-spelaren, skivspelaren och bandspelaren till högtalarna, som dessutom har inbyggd RIAA för skivspelaren.

Du kan också använda saxo 7 som är aktiv med din TV eller spelkonsol - för att få fullt ljud till tittarupplevelsen.

Vill du veta varför ljudet är så stort?

Vid System Audio kompromissar vi aldrig med ljudkvalitet. Vi har utvecklat ett antal unika lösningar för att skapa stort ljud

Den inbyggda förstärkaren har ett "adaptivt bas" system som gör basen naturligt hörbar även när man spelar med låga volymer. Det ger dina musikupplevelser en extra boost.

Högtalarna kan leverera ett otroligt ljudtryck. Det är helt enkelt svårt att förstå att en så liten högtalare kan spela så "stor" med alla typer av musik. 

Elementen är speciellt utvecklade för SA saxo 7 aktiva

Diskanthögtalaren har ett lättmembran som garanterar en högpresterande reproduktion av höga frekvenserna. De har en patenterad akustisk lins som distribuerar de höga tonerna så att du kan njuta av musikens rappa och harmoniska toner i rummet och inte bara när du sitter precis framför högtalarna

De 13 cm bas elementa har ett kraftfullt magnetsystem och ett lättmembran, eftersom ett lätt membran kan röra sig snabbt och reproducera alla nyanser i mellanregistret och basområdet. Den djupa basen blir extra fyllning med hjälp av basreflexporten på baksidan av högtalarna.

Om du vill ha ännu mer bang på de djupaste bastonerna, kan du ansluta en aktiv subwoofer .

Upplev SA saxo 7 aktiv

Känn kvaliteten. Se deras vackra yta i satin vit eller satin svart. Lyssna på dem - det är chockerande, hur bra ljud du får för pengarna.

När du kommer hem kan du placera högtalarna diskret på en hyllplan, i en bokhylla eller på väggen med vår W.5 väggfäste ( exrta tillbehör ).

Höj bara upp volymen och njuter av livet och bra ljud.

SA saxo 7 aktiv - Tekniska specifikationer

Bluetooth 4.0 förlustfri aptX

AAC (Apple), WAV, MP3 320 kbps

2 x 50 watt klass D

Frekvensområde: 45-25.000 Hz (+/- 3dB)

ingångar:

2 optisk digital

1 skivspelare ( inbyggt Riia förstärkare)

1 analog stereo RCA

utgångar:

Subwoofer ut + pre out

Högtalare:

Woofer: 1 x W1408 saxo

Tweeter: 1 x T25DXT Ti

Princip: 2-vägs basreflex

Mått (BxHxD) cm: 16x31x26 cm

Finnish: Svart eller vit satin

Designad för väggfäste W.5 (extra tillbehör)

23 andra produkter i samma kategori: