Garanti
Vi erbjuder 3 års garanti. Förklaringen är så enkel att vi tror på våra produkter och vet att de kommer ge dig nöje lång tid framöver. Skulle det mot förmodan uppstå problem ställer vi givetvis upp, oavsett om det är tekniska problem som kräver en reparation eller om du behöver hjälp. Bor du i Göteborgsområdet är du välkommen att besöka butiken för att få hjälp direkt. Handlar du över nätet så finns vi tillgängliga via telefon och e-post. Vi ställer alltid upp!
Undantaget är förbrukningsvaror, hörlurar, IT-produkter (surfplattor, hårddiskar m.fl) där tillverkarens garantiåtaganden gäller.
     
Fri frakt
Vi erbjuder alltid fri frakt, oavsett hur mycket eller lite du köper. När du lägger order kan du följa processen via din ordersida, du får även notiser via e-post och SMS när din försändelse är redo att hämtas ut.
     
Betalning - Kort, Faktura & Delbetalning
Vi använder oss av Klarna för att göra köpet så smidigt och tryggt som möjligt för dig. Du kan välja mellan att betala med kredit/betalkort eller via faktura/avbetalning. Vi sparar inga kortuppgifter lokalt utan sköts av Klarna som enligt lag är tvungna att följa strikta säkerhetsföreskrifter. Detta gör att du tryggt kan handla vare sig du betalar med kort eller faktura.

Viktigt gällande betalning via faktura: Klarna gör en enkel kreditprövning via ditt personnummer. Är beloppet för stort för ett godkännande kommer enbart direktbetalningsalternativen (kortbetalning/direktöverföring) att visas i kassan. Tyvärr är detta inget vi styr över, dock går det ofta att lägga en lägre summa på fakturan och resterande betalas via direktbetalning. Detta måste göras manuellt av oss så vänligen kontakta oss via telefon eller kontaktformuläret om detta är fallet, eller besök butiken för hjälp.
Du kan alltid lägga din beställning via telefon. Ring 031-400 850 så hjälper vi dig.
Handlar du i egenskap av företag eller skall sätta ihop en större lösning och önskar offert?
Kul! Vi hjälper dig gärna med bättre pris vid beställning av en lösning eller kvantitet, samt hjäper till med vår expertis i val av produkter. För företagskunder genomför vi en sedvanlig kreditupplysning. Vänligen kontakta oss via telefon, mail eller besök butiken.
     
Lagervaror i butiken och på webben
Lagersaldot är inte alltid samma för den fysiska butiken som på webben. Detta är på grund av att vissa varor skickas direkt från våra leverantörer. Har du sett någonting på nätet och vill köpa och hämta ut det i den fysiska butiken är det säkrast att du först kontaktar någon av våra säljare för att stämma av att den aktuella varan finns i lager. Normalt levereras din vara inom 2-5 arbetsdagar.
    
Vi skickar med hjälp av DB Schenker.
Din leverans går alltid med Schenker om inget annat avtalats. Det betyder att din vara är försäkrad och når dig så smidigt som möjligt via det ombudet som är närmast din postadress eller om du handlar en tyngre vara, till din bostad. Vid en eventuell skada skall du anmäla detta direkt till chauffören eller ombudet. Kontakta även oss så hjälper vi dig vidare vid en eventuell skada.
     
Villkor
Du har alltid 14 dagars öppet köp på dina produkter du handlar hos oss. Vid en eventuell retur står du som köpare för frakten. Du är ansvarig endast för varornas minskade värde till följd av annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varornas art, egenskaper och funktion. Innan du returnerar en vara måste du ta kontakt med oss via telefon eller mejl för så smidig hantering som möjligt.