Klipsch Reference R-41SA

Ny produkt

Dolby Atmos högtalare i nya Reference serien

Mer detaljer

4 990,00 kr inkl.moms

Mer info

Nya uppdaterade Reference-serien med en rad förändringar. Nytt Tractrix-horn med större spridning och upplösning. Ny diskant och faspluggar som ger bättre precision. Den nya Tractrix-basreflexen återger djup och mäktig bas.

Utöver det har serien också fått en rad kosmetiska förbättringar som lågprofilgaller med magnetfäste, kabinett inklädd i vinyl i reptålig träfanérutförande och IMG-element i kopparfärg som förstärker attributen som kännetecknar Klipsch Reference-serie. 

Förbättra ditt hemmabiosystem med de otroliga, över huvudet ljudeffekterna av Klipsch R-41SA Dolby Atmos ® högtalare. Genom att utnyttja Klipschs hornteknologi, studsar R-41SA ljudet från taket för att skapa en uppslukande lyssningsupplevelse. R-41SA kan också användas som vägghögtalare eller surroundhögtalare som monteras med nyckelhålsfäste - ger den perfekta vinkeln för förbättrade ljudeffekter.

Funktioner:

  • Dolby Atmos® Overhead Sound Effects
  • Nyckelhålmontering för väggmontering som vägghögtalare / surroundljud 
  • 1 "Linear Travel Suspension Aluminium Tweeters
  • 4 "Spun-Koppar IMG Woofers
  • Starkt, flexibelt avtagbart galler
  • Mått HxBxD: 180x146x331 mm

DOLBY ATMOS

För att uttrycka det enkelt är Dolby Atmos® den största framstegen i hem- och bioljud sedan surroundljud. Tillägget av höjdkanalens högtalare återspeglar ljud från taket för att sätta ljud överallt i ditt rum - vilket gör att du känner att du verkligen är mitt i upplevelsen.

ATMOS ELLER SURROUND 

Förutom att leverera överhuvud ljudseffekter som Dolby Atmos högtalare, är R-41SA utformad för att vara väggmonterad som en fram-, bak- eller sidohögtalare - eller som en mångsidig sido- eller bakre surroundhögtalare.

Keyhold-monteringssystemet gör det enkelt att lägga till dessa otroliga ljudeffekter till ditt hemmabiosystem för en sann biografljudupplevelse

TRACTRIX ® HORN TECHNOLOGY

Klipsch exklusiva 90x90º Tractrix®- hornteknologi säkerställer att R-41SA-högfrekvent energin riktas mot taket och studsar ner till lyssnaren med laser precision - allt samtidigt som man reducerar rums reflektionerMed hjälp av denna fokuserade teknik ger du den bästa klarheten, dynamiken och detaljerna från dina filmer och musik.

LINEAR TRAVEL SUSPENSION TWEETER

MED KAPTON ® SUSPENSION

Klipsch-exklusiv Linear Travel Suspension (LTS) aluminium tweeter minimerar distorsion för förbättrade detaljerade prestanda. Med hjälp av Kapton ® , ett extremt lätt och styft  material, i diskanthögtalaren,vilket ger hög effektivitet och förbättras upplösning och detalj. LTS-tweeters är ett kännetecken för Klipsch-högtalare, vilket gör dem till de bästa högtalarna i världen.

SPUN COPPER IMG WOOFERS

IMG (Injection Molded Graphite) woofer-koner är utomordentligt lätta medan de är extremt styva - ger enastående lågfrekvensrespons, med minimal konbrytning och förvrängning. Tillsmmans med Tractrix Horn-Loaded LTS Tweeter, ger det högtalare med verkningsgrad som är högst i sin klass.

ELEGANT DESIGN

Lågprofilgaller med magnetfäste, kabinett inklädd i vinyl i reptålig träfanérutförande  ger R-41SA Dolby Atmos-högtalarna ett polerat, modernt utseende.

DESIGNAD KABINETT i HÖG KVALITET 

Förstärkt MDF-konstruktion minskar kabinetts vibrationen för mindre hörbar färgning och förbättrad sonisk noggrannhet - vilket ger dig den ultimata lyssningsupplevelse som byggdes för att hålla.

SPECIFIKATIONER

FREQUENCY RESPONSE Conforms to Dolby Atmos Specifications

SENSITIVITY Conforms to Dolby Atmos Specifications

POWER HANDLING (CONT/PEAK) 50W/100W

NOMINAL IMPEDANCE 8 ohms Compatible

CROSSOVER FREQUENCY 4,237 Hz

HIGH FREQUENCY DRIVER 1” Aluminum LTS tweeter mated to a 90 x 90 square Tractrix® Horn

LOW FREQUENCY DRIVER 4” spun-copper IMG woofer

ENCLOSURE MATERIAL MDF

ENCLOSURE TYPE Acoustic Suspension

INPUTS Single Gold Plated Binding Posts

PRODUCT WEIGHT 2.7 kg

FINISHES Black Textured Wood Grain Vinyl

BUILT FROM 2018

30 andra produkter i samma kategori: